Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

1. Predstavljanje

Indomio.hr je usluga ponuđena od Indomio.hr strane kompanije. Politika privatnosti pokriva sve osobne podatke od posjetitelja / korisnika / pretplatnika, prikupljene od strane Indomio.hr kompanije tijekom njihova posjeta i korištenje usluga / web stranica Indomio.hr stranice. Osim toga, ovaj sporazum obuhvaća sve preduvjete za prikupljanje, obradu i upravljanje osobnih podataka posjetitelja / korisnika / pretplatnika Indomio.hr je usluga ponuđena od Indomio.hr i bilo koje druge usluge koje nisu pod kontrolom i / ili nekretnine od Indomio.hr. S obzirom na prirodu i opseg Interneta, pod kakvim okolnostima, uključujući i slučaj nemara, Indomio.hr će biti odgovoran za bilo kakvu štetu koju posjetitelji / korisnici / pretplatnici mogu patiti. Posjetitelj / korisnik / pretplatnik priznaje postojeće uvjete i koristi stranice, opcije usluga i sadržaj Indomio.hr na njegov / njezin vlastiti rizik.

2. Prikupljanje podataka i korištenje

Indomio.hr prikupljati osobne podatke: a) kada se posjetitelj / korisnik / pretplatnik registrira sa svojim uslugama, b) kada on / ona koristi usluge ic) kada on / ona posjećuje stranice. Maksimalni mogući broj osobnih podataka koji se traži prilikom registracije su: Ime, prezime, naziv poduzeća, ulica broj, grad, poštanski broj, broj telefona, broj mobitela, e-pošte. Indomio.hr koristi osobne podatke posjetitelja / korisnika / pretplatnika za tri opća razloga:

  • za podršku svojih klijenata / kupaca / korisnika / pretplatnika kako bi mogli birati sadržaj da bude relevantan onome što traže
  • ispuniti zahtjeve kupaca / klijenata / korisnika / pretplatnika za usluge koje pružaju i preko Indomio.hr,
  • da ih obavijesti o novim uslugama.

3. Ispravak i / ili brisanje osobnih podataka

Indomio.hr daje pravo korisnicima / pretplatnicima da izbrišu, isprave / ili unaprijede svoje osobne podatke i / ili deaktiviraju njihovu registraciju, u svakom trenutku, kada jednostavno posjete odgovarajuću uslugu Indomio.hr ili ih obavještava na bilo koji način (pismo, faks, e-mail, itd).

4. Dijeljenje i otkrivanje osobnih podataka

Indomio.hr Tvrtka je dužna se osobni podatci posjetitelja / korisnika / pretplatnika ne dijele Indomio.hr prodajom, iznajmljivanjem ili objavljivanjem i / ili komunikacijom, bilo kojoj trećoj strani. Indomio.hr može dijeliti osobne podatke posjetitelja / korisnika / pretplatnika trećim osobama / entitetima i / ili osobama samo ako:

  • ako ima pristanak posjetitelja / korisnika / pretplatnika za razmjenu osobnih podataka.
  • razmjena osobnih podataka entitetima i / ili osobama koje surađuju sIndomio.hr je potrebna za ispunjenje želja i / ili naredbi korisnicima / članova. Entiteti i članovi koji surađuju s Indomio.hr imaju pravo obrađuju osobne podatke koje su korisnici / članovi Indomio.hr dostavi, i to samo u mjeri u kojoj je neophodno da se pruži podrška Indomio.hr.
  • kako bi bila u skladu sa ostalim zakonima.

5. Reklama

Ako posjetitelj / korisnik / pretplatnik koji je zainteresovanza reklamiranje na Indomio.hr, želi primiti sve potrebne informacije, on / ona će morati popuniti obrazac prijave sa sljedećim podacima: ime, prezime, nazim firme, broj telefona, e-mail adresu, URL. Indomio.hr ne snosi nikakvu odgovornost za politiku privatnosti objavljenih podataka tijekom interakcija oglašitelja s posjetiteljima / korisnicima tih usluga.

6. Kolačići

Indomio.hr može koristiti kolačiće da bi identificirali posjetitelje / upotrebu / pretplatnike određenih usluga i stranica Indomio.hr. Kolačići su male tekstualne datoteke, koje se čuvaju na hard disku svakog posjetitelja / korisnika / pretplatnika i ne mogu pristupiti bilo kojem dokumentu ili datoteki tog računala. Oni se koriste samo olakšati pristup posjetiteljima / korisnicima / pretplatnicima na određene usluge Indomio.hr i za statističke svrhe, tako da mogu identificirati područja usluge Indomio.hr. Posjetitelj / korisnik / pretplatnik može resetira pretraživač kako bi ukazao na to da se kolačići koriste u određenim uslugama Indomio.hr ili odbiti korištenje kolačića u svakom slučaju. U slučaju da posjetitelj / korisnik / pretplatnik ovih specifičnih usluga i stranica Indomio.hr ne želi koristiti kolačiće za svoju identifikaciju, on / ona više ne može imati pristup tim uslugama.

Indomio.hr može koristiti kolačiće iz Google Analytics za anonimne demografske kategorije i interesovanja.

7. Linkovi na drugim sajtovima

Indomio.hr uključuje linkove ka drugim web stranicama, koji nisu pod njezinom kontrolom, ali pod kontrolom trećih osoba (osoba ili entiteta). Indomio.hr nije ni u kom slučaju odgovoran za politiku privatnosti tih trećih lica za svoje posetioce/korisnike.

8. Ulazni pretplatnici

Indomio.hr ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj objavljen od strane pretplatnika na stranicama. Ukoliko Indomio.hr primi obavijest da je sadržaj u jednom / bilo kojem dijelu web stranice takav da vrijeđa treću osobu i / ili krši osobne podatke trećim stranama, zadržava pravo odmah i bez najave briše relevantne stranice i / ili prekine pretplatu pretplatniku odgovornom za takavu objavu. Ova klauzula se odnosi na tekstove, fotografije, slike, zvučne datoteke, video i drugi sadržaj koji pretplatnici mogu postaviti na navedenim stranicama.

9. IP adrese

IP adrese preko koje računalo posjetitelja / korisnika / pretplatnika ima pristup internetu, a zatim na Indomio.hr se čuva za tehničke svrhe i koriste se isključivo za prikupljanje statističkih podataka.

10. Važeći zakon

Upravljanje i zaštita osobnih podataka posjetitelja / korisnika / pretplatnika usluga Indomio.hr se obavlja po odredbama ovog člana, kao i relevantnim odredbama grčkog zakona (Zakon 2472/1997 o zaštiti pojedinaca u vezi sa obradom podataka o ličnosti, koji je završen odlukama predsjednika odbora za zaštitu ličnih podataka, predsjednički dekretima 207/1998 i 79/2000 i članom 8 Zakona 2819/2000, kao i Zakonom 2774/1999 i evropskim pravom (Direktiva 95/46 / EC i 97/66 / EC). Ovi termini se konstantno dopunjuju, uzimajući u obzir i činjenicu da se nove tehnologije, naročito Internet, brzo razvijaju, kao i postojeći-ali ipak ne i potpuno razvijen-zakonski okvir o ovim pitanjima. U tome kontekstu, svi potencijalni odgovarajući propisi će biti predmet ovog člana. U svakom slučaju Indomio.hr zadržava pravo izmeniti uvjete i politiku privatnosti, nakon što je obavjestio posjetitelje / korisnike / pretplatnike i unutar postojećeg i / ili potencijalnog pravnog okvira. Ako se posjetitelj / korisnik / pretplatnik ne slaže sa uvjetima zaštite privatnosti predviđenih ovim dokumentom, on / ona ne bi trebalo koristiti usluge Indomio.hr.