Korisni savjeti

Korisni savjeti

1. Početak

Odaberite mjesto za koje ste zainteresirani u dijelu za pretragu, kako biste mogli prilagoditi sadržaj stranice (istaknute oglase, nedavno dodane nekretnine, agencija za nekretnine itd.) u odnosu na Vaše kriterije. Ukoliko sve zainteresirani za detaljno pretraživanje, možete odabrati "više filtera" u pretrazi.

2. Rezultati pretrage

Na stranici s rezultatima pretrage, možete sortirati oglase prema kriteriju koji smatrate najvažnijim, kao što je cijena ili površina nekretnine. Ukoliko želite promijeniti kriterije pretrage, to možete učiniti u okviru za pretraživanje na vrhu stranice. Ako želite vidjeti sve detalje o nekretnini, jednostavno kliknite na oglas.

Koristite ikonice na oglasu kako biste ga dodali u omiljene ili ga sakrili. Možete također aktivirati email obavijesti ili sačuvati pretragu u svoje omiljene pretrage putem ikonica na desnoj strani, ispod okvira za pretragu. Za korištenje ove mogućnosti, trebate se registrirati na myIndomio klikom ovdje.

3. Detalji oglasa

Sve detalje o nekretnini koja Vas interesira možete vidjeti klikom na oglas za nekretninu. Tu također možete naći i kontakt detalje vlasnika nekretnine ili agencije za nekretnine koja je postavila oglas. Vlasnika ili agenciju za nekretnine možete kontaktirati putem zahtjeva za posjet ili telefonom, klikom na "Prikaži telefon".

4. Zahtjev za posjet

Zahtjev za posjet nekretnini možete popuniti izravno s oglasa za nekretninu za koju ste zainteresirani. Oglašavač će Vas kontaktirati, kako bi vam pružio dodatne informacije o nekretnini i eventualno dogovorio sa Vama detalje za posjet. Na temelju toga možete odlučiti da li ste zainteresirani za nekretninu. Iskoristite dio u formularu za dodatne informacije, kako biste oglašivaču dali sve informacije koje bi trebao znati prije nego Vas kontaktira.

5. Pretraga poslovnih prostora

Na ovoj stranici možete odabrati kriterije za pretragu poslovnih objekata. Na desnoj strani nalaze se izdvojeni poslovni prostori, kao i izdvojene agencije za nekretnine koje prodaju ili iznajmljuju nekretnine za koje ste zainteresirani.

6. Pretraga zemljišta

Na ovoj stranici možete vršiti pretragu zemljišta. Na desnoj strani nalaze se oglasi za izdvojena zemljišta, kao i izdvojene agencije za nekretnine koje u ponudi imaju kategorije zemljišta za koje ste zainteresirani.

7. Ostale nekretnine

Na ovoj stranici možete pretraživati nekretnine koje ne pripadaju drugim kategorijama, kao što su garažna mjesta, biznis, montažne nekretnine...

8. Zahtjev ponude

Zahtjev za ponudu nekretnine je forma uz pomoć koje možete pronaći agenciju koja će nekretninu koju imate promovirati umjesto Vas. Da li ćete se odlučiti da nekretninu predate agenciji na upravljanje i pod kojim uvjetima, ovisi isključivo od Vašeg dogovora. U poruci napišite što je više detalja moguće o nekretnini, Vašim zahtjevima i očekivanjima i svim ostalim detaljima za koje mislite da mogu koristiti agentu, a tiču se buduće suradnje.

9. Pretraga agencija za nekretnine

Da biste pronašli agenciju za nekretnine u mjestu koje Vas interesira, koristite popis agencija iz glavnog izbornika. Nakon odabira agencije, možete pogledati sve nekretnine koje agencija ima na njenoj stranici. Ovo će Vam pomoći da lakše svedete pretragu nekretnina na manji broj i usredotočite se samo na one koje ispunjavaju sve Vaše kriterije.

10. Zahtjev tražnje

Koristite zahtjev za tražnju nekretnina kako biste obavijestili što više agencija o nekretnini koju tražite. Zahtjevi za tražnju biće proslijeđeni agencijama koje posluju u oblasti koja Vas interesira i oni će Vas kontaktirati ukoliko imaju nekretninu koja odgovara Vašim kriterijima. Pokušajte sa što više detalja objasniti agencijama što je ono što tražite, kako bi mogle ispuniti Vaše zahtjeve.

Trebate uzeti u obzir da se informacije u poljima Mjesto i Kategorija slažu sa informacijama koje ćete opisati u poruci. U polju Poruka možete napisati sve detalje i informacije koje smatrate da mogu biti korisne agenciji za nekretnine, koja će tražiti nekretninu za Vas.