Kako tražim nekretninu?

Na naslovnici, odaberite najam ili prodaja u tražilici i počnite tipkati ime županije, općine, mjesta ili kvarta koji želite pretražiti.
Možete promijeniti tip nekretnine koji je automatski zadan stambeni objekti, i odabrati poslovni prostori, zemljišta ili ostale nekretnine. Možete također odabrati i drugu zemlju, cjenovni okvir i površinu - kriterije koji se nalaze ispod glavnog polja pretrage.
Klikom na gumb Traži, rezultate možete pogledati u vidu liste oglasa ili na karti. Na lijevoj strani nalazi se lista oglasa, a na desnoj nekretnine na karti s točnom lokacijom.
Za još bolje rezultate, možete odabrati različite kriterije za personaliziranu pretragu, kao što su kat, godina izgradnje, grijanje ili datum objave. Također, možete pretraživati samo oglase po sniženoj cijeni ili nekretnine namijenjene studentima. Sve nekretnine možete sortirati po cijeni, površini ili datumu objave za lakšu pretragu.

Nisam pronašao nekretninu koja odgovara mojim kriterijima. Što još mogu učiniti?

U slučaju da ne možete pronaći nekretninu po Vašim kriterijima, postoje i drugi načini koje možete probati.
Možete probati proširiti pretragu. Primjerice, možete postaviti malo višu cijenu, te kasnije pregovarati s oglašivačem o uvjetima. Također, možda nećete moći pronaći nekretninu u određenom trenutku, ali trebate biti spremni odmah reagirati kada se pojavi. Zato biste trebali sačuvati pretrage i aktivirati email obavijesti kako biste mogli dobivati najnovije oglase u Vaš Inbox.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć profesionalaca u poslovanju s nekretninama, možete pronaći agencije za nekretnine u oblasti koja Vas interesira s naše liste agencija. Možete poslati upit tražnje i tako obavijestiti sve agente koji imaju nekretnine u tom mjestu da Vas mogu kontaktirati s ponudom.

Zainteresiran sam za nekretninu. Kako mogu kontaktirati oglašivača?

Klikom na oglas, s desne strane, možete pronaći kontakt podatke oglašivača - ime, telefonski broj i web stranicu. Također, tu se nalazi i obrazac za kontakt ukoliko želite poslati email izravno oglašivaču.

Oglas ima netočne informacije. Što trebam uraditi?

Ako oglas ima navedene lažne karakteristike, fotografije ili da nekretnina nije dostupna, možete nam to prijaviti kako bismo mogli provjeriti s oglašivačem. Na vrhu iznad galerije slika pronaći ćete gumb Prijavi grešku.

Koje su prednosti korisničkog naloga myIndomio koji mogu otvoriti?

0 Registriranjem kao korisnik na myIndomio, možete napraviti pretragu oglasa po kriterijima koji su Vama važni. Možete sačuvati oglase koji su Vam zanimljivi i sakriti oglase koje ne želite vidjeti, te aktivirati email obavijesti kako bisite dobivali oglase koji odgovaraju Vašim kriterijima. Također, za svaki oglas možete dodati bilješku kao podsjetnik ili informaciju koju želite sačuvati. Na Vaš nalog možete se prijaviti sa svih pametnih uređaja - računala, pametnog telefona ili tableta.

Kako mogu pronaći agencije u mjestu koje me interesira?

Ukoliko ste zainteresirani, možete pogledati listu agencija za nekretnine koje se nalaze u mjestu u kome želite pronaći nekretninu. Svaka agencija ima profil na kome možete pronaći njihove kontakte, web stranicu, te aktuelne nekretnine.

Ja sam vlasnik nekretnine. Kako je mogu promovirati?

Također, ukoliko želite Vašu nekretninu povjeriti agencijama za nekretnine, možete ih pronaći u listi agencija i poslati upit ponude jednim klikom svim agencijama koje rade u mjestu koje Vas interesira.

Vlasnik sam agencije za nekretnine. Kako se mogu oglašavati na Indomio Croatia?

Indomio Croatia je dio broj 1 mreže portala za nekretnine u Grčkoj i nudi jedinstvene mogućnosti za oglašavanje i prezentiranje nekretnina korisnicima diljem Europe. Provjerite zašto biste se trebali oglašavati na Indomio Croatia i registrirajte Vašu agenciju ili tvrtku kako bismo Vas mogli kontaktirati.

Vlasnik sam tvrtke za selidbu/renovaciju. Kako mogu postati partner sa Indomio Croatia?

Indomio Croatia pruža mogućnost korisnicima da dobiju ponude tvrtki koje se bave selidbom i renovacijom. Korisnik treba samo poslati zahtjev u kome će ispuniti detalje selidbe ili renovacije za koju je zainteresiran. Zahtjev će biti poslan tvrtkama s kojima surađujemo, koji će direktno kontaktirati klijenta s ponudom.
Pošaljite nam poruku kako bismo Vam mogli ponuditi najbolju ponudu za oglašavanje.

Kako mogu oglasiti ostale usluge na Indomio Croatia?

Ukoliko želite promovirati Vašu tvrtku, nekretnine ili usluge korisnicima oglasnika za nekretnine Indomio, pošaljite nam poruku i pronaći ćemo najbolju ponudu za Vaš biznis.