Oglašavanje na Indomio

Indomio nudi agencijama i profesionalcima za nekretnine mogućnost oglašavanja nekretnina, te veću vidljivost oglasa i bolje rezultate. Na taj način Vaše nekretnine vidjet će zainteresirani klijenti koji će Vas kontaktirati putem upita za posjet, tražnju ili ponudu nekretnine.

Agencije za nekretnine mogu oglasiti svoje nekretnine, imati profil s svim detaljima koji klijentu mogu pomoći u kontaktiranju agencije, te tražilicu na profilu gdje klijenti mogu vidjeti i pretraživati samo oglase odabrane agencije. Uz pomoć detaljne statistike na početnoj stranici u sustavu upravljanja, agencije mogu pratiti preglede oglasa i profila. Registrirajte se kao profesionalac za nekretnine i naš tim će Vam pomoći u promoviranju Vaše agencije.

Internacionalna promocija

Registriranjem na Indomio postajete dio internacionalne grupe portala za nekretnine s najboljom tehnološkom potporom, te dugogodišnjim iskustvom u online poslovanju s nekretninama. Vaša agencija i oglasi nalazit će se ne samo u Hrvatskoj, već na svim Indomio portalima (indomio.rs, indomio.com.mt, indomio.si) te će dospjeti do klijenata iz drugih zemalja. Više o Indomio

Indomio je dio Spitogatos Network, grupe koja u svom sustavu ima veliki broj oglasnika diljem Jugoistočne Europe. Svi oglasnici u sustavu Spitogatos Network imaju bazu korisnika koja ih dnevno posjećuje, te godišnja statistika iznosi:

  • 15 milijuna jedinstvenih posjetitelja
  • 1 milijarda prikaza stranica
  • 40 milijuna posjeta
  • 30 pretraživanja u sekundi
  • 21 milijun potencijalnih kupaca

Pridružite se oglasniku Indomio - registrirajte se kao agencija ili pošaljite email na info@indomio.hr.

Ako nudite usluge selidbe i renovacije i zainteresirani ste ponuditi svoje usluge korisnicima oglasnika Indomio, ispunite kontakt obrazac i naš tim će Vas kontaktirati!