Indomio

Indomio

Potraga za idealnom nekretninom je složen proces, s mnogo nesigurnosti i nedostatka transparentnosti. Naša vizija je da olakšamo ovaj proces i pružimo snažna rješenja za pretragu nekretnina uz korištenje naprednih tehnologija.

Indomio, osnovan 2017. godine, je oglasnik za nekretnine koji omogućuje lako i jednostavno pronalaženje nekretnina u Hrvatskoj.

Na oglasniku Indomio možete pronaći oglase za najam i prodaju stanova, prodaju kuća, novogradnju ali i ostale stambene nekretnine kao što su garsonjere, apartmani, vile, vikendice. Takođe, ovde možete pronaći ponude za izdavanje lokala, poslovnih prostora, ureda, hala i skladišta ali i oglase za zemljišta na prodaju, prodaju seoskih imanja, građevinskog zemljišta i svih ostalih vrsta nekretnina za koje ste zainteresirani.

Indomio, zainteresiranima za najam ili prodaju nekretnina pruža sve informacije koje su im potrebne pri donošenju odluke o životnom ili poslovnom prostoru.

Želite jednsotavno pretraživati nekretnine? Ako ste zainteresirani za kupnju ili najam nekretnine, Indomio nudi alate jedinstvene za uporabu i pretragu i mnoštvo oglasa sa detaljnim značajkama i fotografijama, kako biste jednostavno mogli pronaći idealnu nekretninu. Kao korisnik možete kreirati i svoj nalog, gdje možete sačuvati svoje omiljene oglase i pretrage i primati email obavještenja sa novim nekretninama koje odgovaraju Vašim kriterijima pretrage. Također, korisniku oglasnika Indomio je omogućeno da jednostavno kontaktira agencije za nekretnine, šalje zahtjeve potražnje ili ponude nekretnina.

Agencijama za nekretnine Indomio omogućuje da pronađu klijente ili povećaju broj nekretnina lako i jednostavno, tako što će automatski dobijati zahtjeve klijenata za tražnju ili ponudu nekretnina. Također, agencije za nekretnine mogu na protalu Indomio oglasiti svoje nekretnine i na taj način promoviraju svoju ponudu, ali i da posjeduju svoju stranicu, gdje će moći predstaviti sve svoje nekretnine i objaviti kontakt detalje. Kroz admin sustav upravljanja, svaki agent za nekretnine može pratiti kako se njegova nekretnina pozicionira na osnovu detaljne statistike dostupne za svaki oglas.

Indomio je u potpunosti u vlasništvu Spitogatos Network, tvrtke broj 1 u Grčkoj koja se bavi naprednim rješenjima za nekretnine. Spitogatos Network u svom sustavu ima top 3 web portala za nekretnine u Grčkoj i na Cipru: Spitogatos.gr, Tospitimou.gr i Spiti24.gr. Spitogatos Network je dio italijanske Real web grupe, koja je, između ostalog, vlasnik Immobiliare.it, broj 1 oglasnika za nekretnine u Italiji.

Kreativni i profesionalni Indomio tim napravio je modernu platformu, u skladu sa najnovijim tehnologijama kako bi oglasnik za nekretnine prilagodio Vašim potrebama, ali i potrebama tržišta za nekretnine u Hrvatskoj uz maksimalnu transparentnost i kredibilnost. Također, Indomio tim je uvjek tu da pomogne klijentima i zajedno s njima isprati sve procese vezane za pretraživanje ili promoviranje nekretnina, nudeći jedinstvene mogućnosti za korisnike, privatne vlasnike i profesionalce u poslovanju s nekretninama.

Indomio nudi jedinstveni plan za promoviranje nekretnina i njihovo prikazivanje velikom broju potencionalnih klijenata, kako bi svaka agencija za nekretnine mogla promovirati svoje usluge na najbolji mogući način.

Da li ste spremni da Vas klijenti pronađu?

Pogledajte mogućnosti koje nudimo profesionalcima u poslovanju s nekretninama ili ispunite obrazac za registriranje i mi ćemo Vas kontaktirati.