O nama

Znamo što znači potraga za idealnom nekretninom. Zato smo stvorili mjesto gdje je najlakše možete pronaći. Indomio je oglasnik za nekretnine u Hrvatskoj gdje ćete moći lako i jednostavno pronaći nekretninu o kojoj maštate. Na oglasniku se nalaze nekretnine diljem Hrvatske, u svakom njenom kutku. Uz pomoć naprednih tehnologija koje koristimo, stvorili smo alate koji Vam mogu olakšati pretragu među tisućama oglasa nekretnina.

Indomio predstavlja suvremeni način pretrage nekretnina, s pametnom tražilicom i velikom kartom s lokacijama nekretnina. Uz mogućnost pregledavanja na svim pametnim uređajima, Indomio je lak za snalaženje i korisniku nudi sve opcije potrebne za lako pretraživanje nekretnina.

Pretragu otpočnite definiranjem mjesta, te nakon toga možete odabrati stanove, kuće, apartmane, poslovne prostore, lokale ili zemljišta dostupnih za prodaju ili najam. Svaki oglas ima fotografije, značajke, opis, video i kontakte oglašivača nekretnine.

Da biste dobili rezultate koje želite, možete se besplatno registrirati kao korisnik i iskoristiti sve mogućnosti koje Vam nudi Indomio. Veliki broj filtera omogućuje Vam dobivanje personaliziranih rezultata, te možete sačuvati omiljene oglase, aktivirati email obavijesti i dobivati oglase za koje ste zainteresirani na mail, te dodati bilješke i provjeriti poslane upite.

Tražite agenciju za nekretnine koja Vam može pomoći da nađete ili povjerite nekretninu? Ispunite upit tražnje i obavijestite agente u mjestu pretrage o nekretnini koju tražite. Ukoliko ste vlasnik nekretnine, možete poslati upit ponude agencijama za nekretnine koje Vam mogu pomoći u promoviranju nekretnine.

Indomio Vam može pomoći i ako tražite druge usluge, kao što su selidbe i renovacija. Ispunite formu koja će biti poslana profesionalcima s kojima surađujemo, te će Vas oni povratno kontaktirati s prijedlozima. Kontaktirajte tvrtke da biste dobili ponude za selidbu ili renovaciju te izaberite onu koja Vam najbolje odgovara.

Tko smo mi?

Indomio je dio Spitogatos Network, tvrtke broj 1 u Grčkoj, koja nudi inovativna tehnološka rješenja agencijama za nekretnine. U svom sustavu ima 4 najveća portala za nekretnine u Grčkoj i na Cipru [Spitogatos.gr - Tospitimou.gr - Spiti24.gr - Spitogatos.com.cy]. Spitogatos Network je dio Real Web grupe koja u svom sustavu ima najveće oglasnike za nekretnine u Italiji (Immobiliare.it), Švicarskoj, Monaku, Španjolskoj…

Indomio postoji u nekoliko zemalja Europe: Srbija, Malta, Slovenija i Bugarska.

Saznajte više o mogućnostima koje nudimo profesionalcima u poslovanju s nekretninama ili ispunite obrazac za registriranje i mi ćemo Vas kontaktirati.