Kontaktirajte nas

O oglasniku Indomio

Indomio je oglasnik za nekretnine sa velikim brojem oglasa za stanove, kuće, vile, poslovne prostore i zemljišta objavljenih izravno od vlasnika ili agencija za nekretnine.

Za sve informacije o nekretninama koje se nalaze na našem oglasniku, kontakt osoba je agencija za nekretnine ili privatno lice koje je oglas postavilo. Njihovi kontakti nalaze se u detaljima kod samih oglasa.

Indomio ne posjeduje nekretnine, niti se bavi uslugama koje se tiču najma ili prodaje nekretnina. Ukoliko želite poslati zahtjev za posjet, ponudu ili tražnju nekretnine za koju ste zainteresirani, ali i za sve ostale informacije koje se tiču objavljenih nekretnina, obratite se izravno agencijama za nekretnine koje možete pronaći u ovom katalogu.

Za sve detalje o nekretninama odgovorni su privatni vlasnici ili agencije za nekretnine koje su obavile unos oglasa, a ne web stranica Indomio.Kontaktirajte nas

*
*
*
*

Trebate pomoć?

Da li ste agent za nekretnine? Registrirajte se kao agencija za nekretnine i kontaktirat ćemo Vas kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za promoviranje Vaših oglasa i agencije.

Ako imate nekretninu za prodaju ili najam, predlažemo Vam da kontaktirate neku od agencija koje posluju u regiji u kojoj se Vaša nekretnina nalazi. Ispunite zahtjev za ponudu nekretnine besplatno, bez ikakve obveze.

Pokušavate pronaći nekretninu koja će odgovarati Vašim potrebama? Uz pomoć zahtjeva za tražnju pitajte sve agente za nekretnine u oblasti koja Vas interesira da li Vam mogu pomoći.